NOVO V PONUDBI:

POLNJENJE IN DEZINFEKCIJA AVTOKLIME.

 

Polnjenje avtomobilske klime maribor

 

Vulkanizerstvo Košan

 
Vulkanizerstvo, KOŠAN je podjetje  ustanovljeno leta 2009.  Nahaja  se v središču Selnice ob Dravi nasproti osnovne šole in vrtca od glavni cesti.
 
Delovanje podjetja se je začelo v eni delavnici z enim delovnim mestom. Kaj kmalu se je pokazala potreba po širitvi, zato smo se postopoma širili in smo danes strankam na voljo z dvema delavnicama in mobilno vulkanizersko delavnico s katero pridemo na dom in opravimo vse storitve. Danes nudimo delovno mesto trem strokovno usposobljenim sodelavcem s večletnimi izkušnjami v tej dejavnosti.
 
Prijazno osebje postreže z veliko izbiro avtoplaščev, platišč (kovinska  in alu platišča), ter dodatne opreme in rezervnih delov priznanih blagovnih znamk različnih proizvajalcev. Pred nakupom vam pomagamo pri izbiri ter vam strokovno svetujemo.
 
Delavnica je sodobna in opremljena z najnovejšimi stroji in tehnologijo. Optične nastavitve podvozij izvaja strokovno usposobljeno osebje  na vrhunski napravi.
 
S takšno ponudbo se trudimo zadovoljiti potrebe slehernega kupca, ki obišče našo delavnico. 
 
Za vsakega kupca se trudimo posebej in poskušamo zadovoljiti njegove želje in potrebe.
 
Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši ponudbi.

Poleg vulkanizerskih storitev v  Selnici ob Dravi  vam nudimo tudi kvaliteten in cenovno ugoden mobilni vulkanizerski servis kjerkoli na terenu
 

V svojem skladišču imamo običajno na zalogi  pnevmatike različnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so:

 

Če pnevmatik ni na zalogi so dobavljive v 1-2 delovnih dneh.